sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Päivän wtf-momentti koettu

Vaellan viikonlopunjälkeisine kantamuksineni parkkipaikan poikki kohti ovea liikkuen yhtä ketterästi kuin raskaana oleva ylipainoinen mammutti. Noteeraan, että naapurikerrostalon oven läheisyyteen on parkkeerattu auto.

Pian talosta ulostautuukin mieshenkilö, joka hiipii ylinäytellen kohti autoa, kuvitellen selvästi, että itsensä kaksinkerroin taittaminen pulumaisesti hiipiessä tekee sinusta näkymättömän  (NÄÄÄÄT - THAT'S WRONG!
) Tämä hiipimisen ammattilainen siis kipsuttelee autolle. Kiertää sen ympäri kuin arvioiden sen muotoja ja linjakkuutta. Takapään kohdalla näkymätön  mies tekee jotain - nimittäin rapsuttaa lumikerroksen pois rekisterikilven päältä ja kaivaa kännykän taskustaan.


Hetken kuluttua ukko kävelee kaikessa rauhassa "EMMÄÄ MITÄÄ TEHNY" - tyyliin takaisin sisälle ja 10 minuuttia myöhemmin auto siirtyy pois oven läheisyydestä.


Problem solved ja näkymätön mies liihottaa pois sankariviittoineen.



Tosin en itse kyllä ymmärrä, mitä se auto oli kellekään tehnyt olemalla 5 metrin päässä ovesta siististi parkkeerattuna.

Mutta mitäköhän olisi intiaaniheimon jäsen - hiipivä pulu - tehnyt, jos auton omistajan numero ei olisikaan selvinnyt rekisterinumeron avulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti