lauantai 19. tammikuuta 2013

Toukanmetsästyskausi

Olo on ku kuvausstudiossa. Spotteja siellä, spotteja täällä.
Seuraavien kahden viikon aikana ohjaan neljätoistaosaista Follywood elokuvaa, jonka pääosissa patsastelevat ja karkuun kipittelevät asuntoni rakkaat alivuokralaiset.
Nämä kuusijalkaiset ystäväiseni, jotka tunkevat nokk.. - jalkansa joka asiaan. Tänään löysin yhden kuoriaisen opinnäytetyöpapereideni seasta.  Arvostan not. Sydäntälämmittävää
ärsyttävää avustusyritystä lisääntymistä kämpässäni ja komeaa elinkaarta, joka oli taas jo ehtinyt edetä toukkavaiheesta aikuiseksi kuoriaiseksi. Kuinka hellyyttävää.


Olen varma, että tästä kauhuelokuvasta, jossa jalkoja lentää, ruumiita tulee ja päähenkilöitä huuhdotaan vessanpöntöstä alas kuin kuolleita kultakaloja - tulee vielä huikea menestys.


Melkein lähdin tänään lenkille, mutta tyydyin aggressiiviseen imurointiin, koska ulkona lumi on syönyt kaiken (ah, kohtalontoveri, niin minäkin aina teen) ja routa raiskaa (toivottavasti) mun mattoni parvekkeella. Ne ovat siellä pakkasterapiassa toipumassa toukkatraumoista.




ps. viinajäätelön innoittamana loin tänään ruoka- ja herkkublogin. Sen nimi on hirveä, mutta en aio sitä vaihtaa ja siellä komeilee yksinäisyydellään vasta juurikin tuo hitiksi noussut viina Limoncellojäätelö.

1 kommentti:

  1. ❤ Kiva blogi! Liityn lukjaksi :)

    Käy säki liittymäs mun blogiin jos tykkäät!

    http://www.hennanblogii.blogspot.fi/ ❤

    VastaaPoista