keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Pro-keilaaja

Viime keilauskerrasta on pienoset 5  vuotta ja tänään sitten otin itteäni niskasta kiinni ja raahasin takin kauluksesta roikottaen itseni ja sievän takamukseni keilahallille kaverin kanssa.

Ja mikä ammattiurheilija olinkaan! Siinä oli kanssakeilaajilla kattomista kun kehittelin uusia loistavia tyylejä keilata.
"Kun yksi pallo ei riitä."
Eihän se pieni pallo niitä kaikkia keiloja kuitenkaan kaada, joten miksi ei mennä itse pallon perässä? Mua vainosi joku 1-3 keilan kirous. AINA. AI-NA sinne jäi joko 1 keila johonkin nurkkaan käkättämään ilkikurisesti tai sitten 3 kunnon sleezebag-keilaa riviin nauramaan kunnon paskanaurua. Kun sain tarpeeksi, päätin itse kokeilla mennä perässä. Vauhti ei kuitenkaan riittänyt, vaan kilometrinopeus laski nollaan kuin nautaeläimen häntä heti päästyäni viivan yli.
Olen todella huono pallo. Mutta ehkä sitten joskus. Lisää ruokaa!


Niin ja on muuten tosi tylsää yrittää heitellä vaan niitä keiloja. Lisää actionia peliin sais kun heittäs sitä keilapalloa taaksepäin. 1 piste, jos osuu johonkin esineeseen, 10, jos osuu ihmiseen. Lisäpisteitä miehistä, jos osut arkaan paikkaan. Yritinkin. Osuin omaan reiteeni. 10 points goes to me. Hahaa!


ps. Reilusta kerhosta hyvää iltaa. Yläkerran naapuri number 1 amispopittaa ja kattoni yllä asuva naapuri nro 2. osoittaa kimpaantuneet koputuksensa mulle.
Kuulin juuri, kuinka kattoasukki/asukit numbär 2 lähti(vät) käytävävaellukselle. Ilmeisesti pyhiinvaelluksen kohde vaihtui kun pääsivät ulos ovesta ja tajusivat äänen lähtöpisteen.
Aggressiivisesta naapuri 1:sen  kirkkoveneeseen viittaavasta älähdyksestä päätellen, hän joutui pienoissaarnan kohteeksi.

...Ja tämänhetkisestä kattorakenteita raiskaavasta bassojytkeestä päätellen joku kattokakkosista antaa samalla mitalla takaisin tai ykkönen taistelee oikeuksiensa puolesta.


Meanwhile in some appartment joku naapureistani muuttui animaalisesta tärykalvoja hivelevästä ulvahduksesta päätellen ihmissudeksi.

Wait.


Siellä onkin vain intiaaniheimon kokous. Bassonjytke kaasi tiipiin.
"EEEEEEEEEEEEEEEEÖYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ"


4 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti teksteistäs, sait lukijan :)
    Tuo iänikuinen yhden keilan kirous on niin totta. Mun keilaistilasto näyttää aina jossain kohtaa 9 - | 9 - | 9 - kun se toinen yritys aina ohittaa sen jäljelle jääneen sellaisella puolen sentin varalla. x(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee, kiva :)

      Mulla tuo keilapallo ohitti kans aina oikein nätisti sen pystyyn jääneen yhden. Ensin näytti aina siltä, että nyt kaatuu, mutta sitte se väisti aina sivulle :D

      Poista
  2. Äwäwäwää xD Iha best! Repesin ihan täydellisesti tossa "Lisää actionia peliin sais kun heittäs sitä keilapalloa taaksepäin. 1 piste, jos osuu johonkin esineeseen, 10, jos osuu ihmiseen." ja tossa naapurijupakassa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D Joo, naapurit oli aika eläväisiä eilen. Ihan hyvin kerrostalosta, jossa suurin osa asukkaista on rollaattori-ikäisiä. :D

      Poista