sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Rajansa kaikella - naapureillakin

Okei, myönnän kyllä olevani niitä ihmisiä, jotka hilpeästi näyttävät kansainvälisiä sormimerkkejä lähes kaikille, jotka minun koslani uskaltavat liikenteessä ohittaa, mutta rajansa kaikella!


80km/h rajoitus. Auto lähestyy. Ja njiin rjakas jitä-naapurjin Djimitri/Anashtashia kjiitää johi jasentjeella "Kjarjala on mjeidän ja tjässähän on vjielä hjyvin 30 mjetrijiä johituskjaisthaa jäljelljä, mjinähjän mjenen johi, jos haluan. Njiaaaaaaaaaaaaaaaau, oishki poishki."
kiilaten mut lähes penkkaan.


Parin kilometrin päästä Itänaapurin unelmat rallikuskeudesta alkavat selvästi valua sormien välistä. Poliisi, joka kiskoo samanmoiselta - vastakkaiseen suuntaan ajaneelta - autolta takakilpeä irti. Vahingonilo on suuri, mutta olisi ollut vielä suurempi, mikäli djimitri/anashtashia olisi saanut itse oppia kantapään -vai pitäisikö sanoa - kilven kautta. Ei meinaan se kilometrirajotusoppi pysynyt päässä kuin sen parisen kilometriä kjun tjaas mjentiiin!



Niin ja onko muuten tänään joku yleinen vittuilevat vaatteet päivä?
Olin nätisti viikannu kaikki vaatteet laukkuun ja kun niitä sieltä viikattuina nostelin niin joko koko paketti aukes tai jostain välistä repsotti joku perrrrhanan hiha.
Myr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti