perjantai 19. lokakuuta 2012

Voehan vitura, tää suhde ei toimi!

Pienen pieni hajoaminen sille, kun työpaikalle toimitettujen tomaattien boksissa lukee
"Tasteful vitura"
makunsa kullakin. Alkuperämaa Hollanti, ja ainakaan sanakirja.org'n, mukaan ei vitura tarkota hollanniks yhtikäs mittään
.

Mun ja mokkulan suhde on tullut kiusalliseen ongelmatilanteeseen.
Mokkula on alkanut pihtaamaan. Tähän asti ollaan eletty tällai vähän alistavassa suhteessa, mutta nyt mokkula on alkanut niskuroimaan. Se ei ilmesesti tajua, että sen paikka on nyrkin ja usb-aseman välissä. :l

Mokkula kyllä antaa vieläkin, mutta se vaatiii hirveät esileikit, kun sitä pitää roplata vähän sieltä täältä. Alkaa olla vähän ahdistavaa. En kuitenkaan haluaisi erota.


Pitänee kirjoittaa tästä ongelmasta Suosikkiin "Mokkula ei enää anna minulle ja suhteemme jatko alkaa näyttää epävarmalta. En kuitenkaan haluaisi erota". Paitsi että hupsista saatana, Suosikki lopettaa!


Imatrankoski aukesi jälleen eilen maitosäiliön muodossa.
Ja eilen naapurit saivat myös nauttia musiikkimakuni parhaimmasta laatupuolesta. Meinaan jätin musat päälle kun menin suihkuun ja kun tuun suihkusta, kuulen "Töissä olen kovapalkkaisin, vaikka pomon vaimoo pikkujouluissa kairasin" ....  "AISA, AISA AIVAN VALTAVA, AISA, LAHKEEESSAAAAAAAAAAA"


ps. tiesittekö muuten, että kumihanskat on kuumuuden kestäviä :) Ajattelin sitten tänään ottaa tulikuuman pakin uunista ja laitoin patakintaan sijaan käteeni kertakäyttökumihanskan. Onneks en ehtiny koskee pakkiin (niiko aiemmin viikolla parillaan, EHE)

1 kommentti: