keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Akupunktiota ja muuta vammautumista

Työpäivän 8 tunnin seisoskelusta ja keittiössä ryntäilystä kipeytyneet jalat kannattaa hoitaa akupunktiolla. Esimerkiksi irrotetuista lattialistoista töröttävät naulat ovat tähän oikein oiva vaihtoehto.

Jätä ensin irrotetut lattialistat paikkaan, jossa varmasti unohdat niiden läsnäolon, esimeriksi parvekkeen oven eteen. Pari päivää tämän jälkeen keskity ottamaan itsestäsi uutta lärvikirja-profiilikuvaa parvekkeella freesinä työpäivän jälkeen ja astu pahaa aavistamattasi naulaan edes toisella jalalla. Kirkaise ja hypi yhdellä jalalla (mahdollisesti vielä toisten naulojen päälle). Voilá! Hoito on valmis.



Plusplusplus, Elmukelmulla tai pöydällä on jotain mua vastaan! Asetin kelmupakettia takasin pöydän alle hyllylle, kun se töppää johkin ja tottakai se terävä kohta viiltää tommosen ½ sentin palkeenkielen peukaloon.

Sain myös palovamman ranteeseen pakista mitatessani omin pikkukätösin vääntämieni kebakkojen lämpötilaa. Sillä ranteella oli oikein hyvä syFiilis lopppupäivän. Koko ranne punotti ku murrosikänen tyttö, joka kaato koulun ruokalassa maidot ihastuksensa syliin.Herkkää.


Kaiken kukkuraksi mulla on vielä kädessä 1 mysteerihaava(lisää)
ja 1 mysteeripalovamma, joiden alkuperästä ei ole tietoakaan! Keittiötyö on vaarallista! D: Eiliseenki mysteerihaavaan tipahti sitte vielä tiskikoneesta kuumaa (kaheksänkyt asteista) vettä. Ei kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti