perjantai 8. helmikuuta 2013

Big City Life

Päivittäminen on jäänyt muuton takia vähemmälle,vaikka kaikkea nyt onkin sattunut!


Muistatteko viimeisimmän sitruuna-accidentin? No ,siitä on nyt ainakin kolme (3) viikkoa ja sormessani komeilee edelleen pyöreä, punainen turvonnut alue, joka muistuttaa hometäpläistä kirsikkatomaattia.


Myöskin jo mainittu hissin hajottaminen on ilmeisesti sukuvika. Enoni tullessa hissistä, hajoitti hän sen oven sillä tuloksella, että sekä hänen oma vaimonsa kuin äitinikin, jäivät hissiin jumiin. Muutto ei siis olisi paremmin voinut alkaa.


Mut oli myös toivotettu tervetulleeksi uuteen taloon oikein mojovalla tavalla. Mun päädystäni taloa oli nimittäin oven vierestä rikottu ikkuna (eikä siinä vielä kaikki...). Ajoitus tällä herralla tosin pissi pahasti silmään, sillä hän oli jo viiden aikaan aamuyöstä ollut odottelemassa mua käytävässä Aatamin asussa (toivottavasti ei vähän Eevankin).

Minkä Alfa-Uroksen sukukalleuksien tähtihetken missasinkaan kun en lähtenyt muuttoa tekemään yötyönä!



Päätin, että tänään lähden 13 kilometrin lenkille, mutta obviously Pekka Pouta disapproves,koska ulkona on luntaa tulvillaaaan ja ihan liikaaa pakkastaaaaaaaaaaaaaaaah.

Heitin siis hilpeän kolmikilometrisen lenkuran niellen varmaan puolkiloa lunta mennentullen ja reväyttäen reisilihakseni kiskoessani toista kenkää irti. That was not a fair fight.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti