torstai 23. tammikuuta 2014

Torstaipäivissä on jotain hyvin mätää

1. Myöhästyn töistä, koska maailman kahdeksas ihme tapahtui ja VR oli liian _ajoissa_. Oon just ylittämässä rautatiesiltaa 10.16 (sen piti lähteä 10.21!!), ku nään, että juna tulee. Juoksen kusluistin kengilläni jäisen tunnelin ja portaat alas nähdäkseni vain kun juna lähtee ihan nenän edestä.
Vieressä työskennellyt työmies siinä sitten mutisee vielä ääneen jotain siitä, kuinka naiset on aina myöhässä. Fiilis: "LYÖNKÖ MÄ SUA NIILLÄ SUN TIKKAILLAS?"

2. Netti kaatuu heti aamusta ja surprise surprise netissä tehdyt pizzatilaukset ei tule perille. Myöskään maksukortin lukija ei samasta syystä sitten vaihteen vuoksi taaskaan toimi.
Kaiken kukkuraksi työkaveri oli ottanut työpaikan puhelimen vahingossa ed.iltana mukaansa ja se oli sitten unohtunut aamulla taskuun. ....missä se oli soinut 19 kertaa sinä aikana kun työkaveri oli kaikessa rauhassa purkanut kuormaa.


3. Kun netti sitten illalla toimii, niin puolestaan uuni käy tosi kuumana - lämpötila reilu 500 astetta (eihän se ookaan ku 200 astetta liikaa) ja ei jäähdy sitten millään. Ei muuta ku käännytetään pari asiakasta saman firman lähimpään toimipisteeseen ja pulju kiinni.








4. Junassa kotimatkalla 2 teinityttöä valittaa työpaikastaan:
"Mä en jaksa olla siel ku tuntipalkka on jotai 7 euroo tunti! Tai no, tänään periaattees niinku 3,5 € tunti."
"Tä?"
"Noko me oltii siel kaks tuntii."
Samat tytöt keskustelivat myös YO-kokeista:
"Eks se katota niiku ensi koulul ja sit se lähetetää sin jonnekki ja sielt tulee niinku arvosana?"
"Oota mä tsekkaan" *kaivaa kännykän esiin.* "Joo, kai se nii menee"
Miks musta tuntuu, että kyseiset tyttöset eivät ainakaan matikasta Laudaturia kirjota...


ps. ne molemmat tytöt oli blondeja

psps. Näin aamulla Jone Nikulan mennessäni metroon, whoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti