maanantai 20. tammikuuta 2014

Lähdetään kauas pois, sinne mis on lämmin....

Toisinaan sitä tosiaan kaipaa sitä kesätyöpaikan "ilmastointi rikki- keittiöllä tropiikki" - lämpötilaa.

Varsinkin niin hetkinä kun katsot makuuhuoneessa lämpömittariin, joka kertoo huoneen sisälämpötilan olevan ikkunan lähistöllä +12.

Normaalia alhaisemmasta lämpötilasta kielii mittarin lisäksi sekunnin murto-osassa työpöydällä jäähtynyt kahvi, ikkunan vieressä  (vähäistä) auringonvaloa saamassa olleet kupsahtamaisillaan olevat kukat sekä se, että jos omistaisin pilkkihaalarin niin kulkisin pilkkihaalarissa sitten.

Korjaaja kävi tänään aiemmin ja totesi, että kaikki valittavat samaa ja ikkunat on vasta pari vuotta sitten (KÖHKÖH, uusimisvuosi oli 2000) uusittu, että niissä on priimat tiivisteet ja jos niitä nyt tiivistää lisää, niin keräävät kosteutta ja sitten tulee hometalo.
Okei joo, eihän ne tiivisteet repsottaneetkaan, mutta jumalauta kun ulkosempi ikkuna heiluu yläosastaan ku huono humalainen ja alhaalta siitä puuttu pala.
"Ei näille voi tehdä mitään, ei nää vedä, taloyhtiö vaan säästää lämmityksessä"

No paljonpa se säästää ku patterit on ny vihdoin lämmenneet, mut kaikki lämpö karkaa ikkunasta harakoille D: Eritoten makkarin ikkunasta tulee semmonen mukava pohjoisnapatuulahdus sisään 24/7.


Mur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti