keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Ykke ja Rippe

Ensinnäkin
A) Missä on se joulufiiliksen tuova lumi, jonka mä tilasin jo pari kuukautta sitten
? Vai onko mun ikkunassani jotain vikaa, kun siitä ulos katsoessa taivaalta näyttäisi putoilevan tasaiseen tahtiin märkää räntäkakkamöslingiä (= mössö+lillinki -hybridi).

B) Ystäväiseni ykke ja rippe saapuivat jouluvierailulle sitten munkin luokse tänään. Yhden serkun ja hänen perheensä kyseiset kaverukset ovat jo käyneet läpi, viikonloppuna sairastui eno ja hänen vaimonsa ja tänään mun kanssa samaan aikaan toisen serkun perhe. Näyttäisivät tyksivän meidän suvusta vähän liikaakin.
Kyseisten toverien vuoksi missasin nyt myös tänään joulunvieton mivokin (= mieheke+avokki - hybridi, mistä näitä omituisia sanayhdistelmiä oikein tulee...Onkohan se edes varsinaisesti vielä avokki,no kyllä se täällä ny ainakin  asustelee, anyway, back to business.) perheen kanssa. Kesällä jo meni mökkikaudenpäättäjäispippelskuulit (=rivolta kuulostava lukikäisenä keksitty väännös pippaloille), koska mahakipu. Tunnen kuinka vanne kiristää päätäni - ja myös masua - auts. Tän päivän jälkeen foodbaby(=ulospäin näkyvä kuvitteellinen maha-asukki, jota mivokki :D tykkää aina välillä taputella) on kyllä joutunut pahemmanpuoleiselle joululaihikselle.

C) Poltin molemmista käsistä pari sormea teekupissa, jonka lämmitin mikrossa, vaikka mulla ois tuolla eilisen jäljiltä kaksi vedenkeitintä. Mutta kunnnnn niitä ei voi purkaa paketeistaan kun ei tiedä kumman palauttaa - vanhempien  vai mivokin (kuulostaapa muuten tosi älyvapaalta...) ostaman.

Ja siihen kuppiinhan oli tietysti pakko tarttua kaksin käsin, mmmmm, sir yes sir!




Jos tässä koitais häätää noita kutsumattomia vieraita ja olla polttamatta vielä suutakin ton teekuppendaalenin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti