sunnuntai 22. joulukuuta 2013

...Nyt se vyöryy rant... -lattialle

Ei mennyt kuin päivä kahviaccidentista niin jo puoli vadillista löysi tiensä keittiön lattialle. SWOOSH SPLASH.


Viritin vadin, jossa oli joululahjoiksi meneviä lasiesineitä
keittiön tiskialtaaseen kulmittain ja hanan auki. No, vatihan täyttyi siinä sitten ihan mukavasti, kunnes se päätti keikahtaa ja heivata kolmisen litraa sisällöstään ympäri keittiötä. Parastahan tässä on, että osa valui lattialistojen alle. Keittiö näytti muutenkin siltä, että sinne ois iskeny tsunami ja olisin voinut löytää sale niinistön jääkaapin päällä "turvassa" kykkimässä.




Eilen maksaessani tämän kuun vuokraa (jota en muuten myöskään olisi enää halunnut vuokraemännälle luovuttaa, koska asunto on priimakunnossa ja hänellä on se vuokratakuu, jonka piti toimia vikan kk:n vuokrana...) törkkäisin sitten vielä viestikenttään "Joulukuun vuokra":n lisäksi "HYVÄÄ JOULUA! :)"
ja hihittelin mukanokkelalle vittuilulleni varmaan vartin ennen maksun vahvistamista.






Tänään puolestani onnistuin hajoittamaan kultaiset korvarenkaat, jotka poikaystävä oli vähän niinkun joululahjaksi ostanut. Otin niitä ihan normaalisti pois korvista, kun toisesta irtosi se kapea nirunaru, joka korvan läpi pusketaan ja jolla se korvis lukitaan. Kaiken kukkuraksi nirunarun mukana irtosi vielä yllättävän muhkea pala itse rengasta, wtf.
Edelliset renkaat hajosivat 8 vuoden käytön jälkeen niin, että toinen niistä meni poikki, mutta nää kesti mulla 3 päivää (okei, ne oli kirppislöydöt, mutta silti :c )




ps. Hei jee, voin nyt muuttaa kuvauksestani tittelin "kokkiopiskelija" restonomiopiskelijaksi! Sain kokin paperit torstaina, pienet sille! (ja ehkä myös sille, että tämä on sadas postaus, whoo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti