maanantai 16. joulukuuta 2013

Täällä tuoksuu kahvi

Koko kahvikupillinen levisi sitten lennokkaasti tänäaamuna a) lakanoille b)patjalle c)verhoihin d)yöpöydälle e)lattialle f)sängyn alla olleelle varapatjalle g)yöpöydälle olleeseen kameran asennus cd:seen.

Kaasin itselleni uuden kupillisen, jonka lämmitin juuri mikrossa kolmatta kertaa, koska olen sen unohtanut juoda.

Kirppiksella joku mamma nyrpisti nenäänsä vaatteille, joita laitoin esille rekkiin.



Henkkamaukankin kassalla oli ylipirteä myyjä.


Eilen asuntoon tuli vuokraemäntä ja mahdollinen tuleva uusi vuokralainen esittelyyn. Kun mun vuokrasoppari alkoi olivat lemmikit (eritoten kissat/koirat) ehdoton EI, kuin myös taulut etc seinille ripustettavat härpäkkeet.
Säännöt olivat kummasti muuttuneet, vaikkakin asunto on edelleen samassa kunnossa kuin silloin vastarempattunakin.
"Saako seinille laittaa jotain?"
"Joo, saa! Tää on lasikuitutapettia, helppo korjata :))))))) Anna ei näköjään olekaan laittanut seinille mitään :)" (No en kai ku mun aikanani: "EI MITÄÄN MISSÄÄN NIMESSÄ TULEE REIKIÄ JA ON RUMAA KUN TÄMÄ ON VASTAREMONTOITU!!!!!!")


"Oletko sä koiraihmisiä?"
"Juu, olen."
"Hyvä, kun meillä nimittäin on koira."
"JOO EI HAITTAAA :)))"


PFFFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTTT ÄRRIN PURRIN KÄNKKÄRÄNKKÄ MUR.


Asensin kännykkään Marion ja valmistun kolmen päivän päästä.
All well in the world again.

2 kommenttia:

  1. No onpas pepusta, et kiellot tolleen vaa vähenee >:( Oisko sit siks, et kiire saada uus vuokralainen siihen? Kahvi sentään tuoksuu ihan hyvältä, olisit voinu myös heitellä kaalilaatikkoa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskin noin, mutta kun "mieti rauhassa, ei ole mitään kiirettä". Ja kun puhuin et en tiiä, koska saan kamat täältä pois niin vuokraemäntä totesi, että niin hän ei ole katsonut kuinka ne TAMMIKUUN vikat päivät menee. Eli maksan tammikuustakin vielä vuokraa sen takia, että rva ei vastannut puhelimeen marraskuun viimeisenä, kun tavoitella yritin. Ja enempää näyttöjäkään hän ei järjestä.
      Niin ja semmosia, joilla on kiire saada asunto, hän ei ota kuuleviin korviinsakaan, koska eivät kuulemma asuisi tässä kuin pari kk ja lähtisivät taas. Eli onnea vaan tänne muuttaville opiskelijoille (y)

      Nii, olisin voinut heitellä kaalilaatikkoakin - tai kukkakaalisosetta! :D

      Poista