keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tippalukko - checked

Keitin sitten kahvia ja kun kahvinkeitin lopetti porinansa tuijotan tyhjää pannua ಠ_ಠ -ilmeellä ja kuulen päässäni Lasse Sievisen äänellä kysymyksen: "MISSÄ MUN _KAHVIT_ ON?!"

Alan kelailemaan päässäni tätä mun kahvin valmistus -tapahtumasarjaa. Voisinko mä oikeesti olla niin zombi ja vainoharhanen, et oisin "kaatanu vettä" tyhjästä kannusta säiliöön, autuaana länttässy keittimen päälle ja kuvitellu äänet? (okei,voisin, mutten tunnusta)

Tuijotan sitä tyhjää pannua ihan lopputekstit päällä,kunnes lopulta tajuun, et saattas ehkä auttaa asiaa, jos tippalukon avaava pannun kansi olis paikallaan, eikä hengailemassa pöydällä 5cm päässä mun kädestäni.

Onneks en mitään isompaa satsia keittäny, ois voinu vähän tulvia yli suodatinosasta.


Huh huh, tämän siitä saa kun herää 6.30 siivoilemaan kun toinen pualiska lähtee töihin.

 
Terveisin minä, joka aloitin eilispäivän kasaamalla keittiön tuolin jalat jo toistamiseen väärin,woohoo. :------------)




Ihan oikeat osat ja oikeet ruuvit, mut vois auttaa istuinosan kiinnitystä, jos sen pidikkeet olis jalkojen sisä- eikä ulkopuolella.
- eikä ollu ensmänen kerta ku jo edellisenä iltana kasasin tuolin samalla tavalla. "Virheistä oppii" -yeah right.


          




ps. mikä kahviongelmapäivä tänään oikeen on. Laskin tota puolillaan olevaa kuppia pöydälle ni siihen iski joku helvetillinen tsunami ja nyt sitä kahvia on ihan all over DDD:

pps:
Ja päivä jatkuu yhtä mainiona kuin alkoikin!

Tarkoitus oli suihkuttaa muotovaahtoa kädelle, mutta otinpas väärän pullon ja päädyin seisomaan peilin edessä hämmentyneenä kourallinen hiuslakkaa nenäni edessä.


Päätelmä: Torstai on uusi maanantai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti