lauantai 24. marraskuuta 2012

Sadisti baguette ja viinaisat tanssahtelut liikennevaloissa

Sain haavan patongista.


Normipäivä.


Myöhemmin illalla hain konjakkia. No, ostin sitte ihan pienen littanan pullon ja se sujahtaa sievästi kassan "rahaluukun" ali, kun kassapojulla on vielä edellisten vaihtorahojen anto kesken.

Sekä mulla, että kassahäiskällä pettää  pokka ja näkiessäni pullon taipuisan esityksen yhä uudelleen nonstoppina päässäni melkein heitän ajokorttini kassapojan naamalle pidätellessäni repeemistäni. Onneksi tälläkin oli vielä pidättelyongelmia.

Lähtiessäni koomisesta tilanteesta kilautan vaihtorahat ja pullon rempseästi takkini taskuun ja loikin livohkaan, jolloin kassapojun ilme viimeistään muuttui sanoinkuvaamattoman huvittavaksi. Heti ensimmäiseksi päästyäni ovesta ulos vastaan tulee tuttava, joka todennäköisesti näki pullon himmeissä kauppakeskuksen valoissa pronssisena leiskuvan korkin, joka ei sitten ihan niin vaan uponnutkaan sinne takin taskuun. Hemmetti yhen koon liian pieni tasku piilopullolle!

Myöskään liikennevalot eivät olleet mun ja salakuljetettavani puolella. Ne vaihtui kaks kertaa punasesta vihreeksi AUTOILLA, mutta ei, se punanen ukkeli ei ottanut lähteäkseen, jotta se little green gentleman ois voinu saapua. Siinä sitten jo vähän kylmissäni tanssahtelin yksin liikennevaloissa ja puhelen itsekseni sille tolpalle, naureskelen edelleen pullon sukkelalle pujahdukselle, kunnes tajuan, että ulkovalaistuksessa se korkki tosiaan LOISTAA ja mun viereen on kerääntynyt jätkäporukka, joka kattoo mua jokseenkin huvittuneesti. Ei, se pullo ei ollut auki ja puolityhjä, hyvät herrat.

2 kommenttia:

  1. En tajunnu tota rahaluukun ali sujahtamista :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä sitä sen paremmi osaa selittääkään :(
      Ku se luukku on auki ni se on sen liukuhihnan päällä ja se littana puteli törmäs siihen luukkuun, kaatui ja liukui nätisti sen luukun ali D:

      Poista