torstai 19. syyskuuta 2013

Kids, you know...

...when a relationship comes to a certain phase you start creating some kind of telepathic connection with your partner.
Well, last night this happened to us too.(hyvä yritys olla Ted Mosby)


Kaikki siis alkoi siitä kun näin unta, että olin punnitsemassa leipiä (jonkin sortin vaaleita maalaislimppuja) keittiönpöydän ääressä. (Älkää kysykö miksi, nää unet on aina yhtä älyttömiä.) Ne oli sievästi pussitettu semmosiin "ikkunallisiin" pusseihin, mut osa leivistä oli tosi jauhosia päältä. Siinä sitten tuli vastaan ylipainonen leipämöhkö ja suorastaan järkytyin kun painoa oli enemmän kuin muilla leivillä. Kysyin poikaystävältä, joka oli tätä punnitustoimenpidettä niin mielenkiinnolla seurannut, että miten tämä nyt voi painaa 300 grammaa enemmän (iso leipä :D). Ja juuri kun hän oli unessa käskemässä ravistelemaan siitä jauhot pois fiksusti komennolla "liikuta sitä", uni katkeaa kesken lauseen ja herään siihen, kun parempi puoliskoni oikeasti sanoo ääneen
"Liike".


Tirsk. Hetken kuluttua nukahdan hämmennyksissäni uudestaan ja unen rajamailla häilyessäni näen itseni taas pöydän ääressä ravistelemassa leipää. Kysyn unessa "Näinkö?"
Ja herään siihen kun toinen vastaa mulle vieressä "Juu".


Telepaattinen yhteys oli siis heti hyötykäytössä ja leipäongelma saatiin ratkaistua oikein rakentavalla keskustelulla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti